İZMİR / MENEMEN - Ulukent Ortaokulu

Mrt

Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muharrem BAYINDIR bugun okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

12 Mart günü okulumuzda İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı gerçekleştirdik. Düzenlemiş olduğumuz İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize de program akışında ödüllerini takdim ettik. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yıldız kız voleybol takımımız Menemen Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakada ilçe ücüncüsü oldu.

Ock

Küçük kız masa tenisi takımımız ilk kez katıldıkları masa tenisi müsabakasında ilçe ikincisi oldular. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Küçük erkekler masa tenisi takımımız ilk  kez katılmış olduklari yarışmada ilçe dördüncüsü oldular. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Rasim G. Atatürk koşusunda ilçe ikincisi olmustur.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi Aralık Ayı  Etkinliği olan YUNUS EMRE ŞİİR OKUMALARI kapsamında okulumuz  8. Sınıf öğrencileri ile Yunus Emre Kelimeleri çalışması yapılmıştır.  Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimiz Nurgül Arslandağı'na  teşekkür ederiz

Ara

Okulumuz ilkyardım başkanı beden eğitimi ögretmenimiz Ümit Yurtsever tarafından ögrencilerimize temel ilkyardım teknikleri eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz yıldız erkekler futsal takımı Menemen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakada sportmence yarışarak okulumuzu temsil etti. Emeği geçen beden eğitimi ögretmenimize ve sporcularımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz küçük erkekler futsal takımımız Menemen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakada Egekent2 Ortaokulu'nu10-2 yenerek ilçe 3.sü olmuştur. Beden Eğitimi öğretmenimiz Funda Özdemir'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet'in 100. Yılı kapsamında gerçekleştirdiğimiz resim sergisi.