İZMİR / MENEMEN - Ulukent Ortaokulu

Ulukent Ortaokulu

Adres
9 Eylül Mah. 7611 sokak No 2 Ulukent Menemen/İZMİR 826 ve 827 eshot otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir
Vizyon
Eğitim teknolojilerinden en iyi şekilde faydalanan,iç ve dış dinamiklere uyum sağlayan,çağdaş eğitim tekniklerini kullanan,eğitimde,sporda,sanatta ulusal ve uluslararası başarılar hedefleyen,bölgesinde saygın bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,çağdaş ,nitelikli,sorumluluk bilinci olan,özgüveni gelişmiş,sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı,milli değerlerin farkında olan,mutlu ve hoşgörü sahibi,bilgili ve bilgiyi kullanabilen,araştırabilen,kaynakları etkin ve verimli kullanabilen demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Ortaokul tam gün-anasınıfı ikili
Doğal Gaz
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
YOK
Ulaşım
İZBAN, Belediye Otobüsü, Dolmuş 826 ve 827 eshot otobüsleri okulumuzdan yanından geçmektedir
Yerleşim Yeri
Ulukent beldesi İzmir metropol sınırları içerisinde Menemen´e bağlı, gelişmekte olan bir beldedir. Yeni binamız 35.sokak ve yamaç evler arasında hizmet vermektedir.
İlçe: 6 km İl: 25 km
Sportif Etkinlikler
Basketbol-Futbol kursları düzenlenmektedir. Ayrıca Halk oyunları ve satranç kursları düzenlenmektedir.
Okulumuzda TÜBİTAK 4006 projesi yürütülmüştür
Proje Çalışmaları
Okulumuz da ´iyilik Gönüllüleri´ projesi başlamıştır. Okuyorum Mutluyum, Eğitimde Güvenli Teknoloji Kullanımı projeleri yürütülmektedir.